Rob Jacquet Fotografie

Wie ben ik 

Wie ben ik Mijn naam is Rob Jacquet (Haarlem1959), een fotograaf uit Groningen die puur uit hobby fotografeert maar wel met een professionele werkwijze.

Vooral de jaren '80/''90 succesvol als modelscout en modelcoach en in deze periode ook zelf als filmfigurant/ model gewerkt om zo zelf te ervaren hoe het is om voor de camera te staan. Tevens sta ik bekend als een geduldige fotograaf met een laagdrempelige werkwijze. 

De laatste jaren echter vooral actief als concert- en showbusinessfotograaf en als setfotograaf meegewerkt bij een drietal filmprojecten (DVD).

Ik wil de modellenfotografie weer oppakken aan de hand van thema's in combinatie met Life Action Role Play (LARP). Ik werk met een draaiboek en moodboard om het thema zo realistisch mogelijk op beeld te krijgen. Modellen met ervaring zijn een pré (vooral als acteur/ actrice), maar onervaren modellen zijn ook welkom mits ze zich goed kunnen inleven in wat voor beeld ik wil en hun inzet. De film 'the Eyes Of Laura Mars', het model Kate Moss en  is hierbij voor mij altijd een goede inspiratiebron geweest.

Bij modellen jonger dan 18 jaar moet altijd één van de ouders aanwezig zijn. Verder heb ik er geen moeite mee als het model iemand meeneemt naar de shoot. Eventueel kan met een contract worden gewerkt.

Klik op 'moodboards' op deze site voor meer informatie over de thema's die ik wil uitwerken.

voor info: robjacquet@kpnmail.nl

https://www.instagram.com/robjacquetphotography/

https://www.facebook.com/rob.jacquet.5
Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston